OXFORDLEARN GİRİŞ İÇİN İZLENMESİ GEREKEN ADIMLAR
31.10.2018

Ders kitabımızla birlikte kullandığımız LMS sistemi kullanıma açılmıştır. Sisteme girmek için yeni kayıt olan ve hazırlıkta 2. yılını okuyan öğrencilerimizin yapması gerekenler aşağıda anlatılmaktadır.  Aktivitelerin açılış kapanış tarihleri ve öğrencilerimizin yapmaları gereken aktiviteler de dosya olarak sunulmuştur.

OXFORDLEARN GİRİŞ İÇİN İZLENMESİ GEREKEN ADIMLAR

1. www.oxfordlearn.com adresine (tercihen google chrome/safari) ile giriş yapılması gerekmektedir.
  2. Sol tarafta bulunan “Kullanıcı Adı” bölümüne Ogu+Okul Numarası ve “Şifre” bölümüne Ogu+Öğrenci numarası girildikten sonra oturum aç sekmesi tıklanmalıdır.

Örneğin öğrenci numarası 123456789 olan bir öğrenci sisteme aşağıdaki şekilde girmelidir:

Kullanıcı Adı: Ogu123456789

Şifre:Ogu123456789

***Tanımlanan şifreler geçici şifrelerdir. Öğrenciler isterlerse platforma giriş yaptıktan sonra, sağ üst köşede bulunan “Bilgilerim” sekmesinden şifrelerini değiştirebilirler.

*** Kullanıcı adları KESİNLİKLE DEĞİŞTİRİLMEMELİDİR.

1. Öğrenciler kullanıcı adı ve şifrelerini doğru olarak girdikten sonra karşılarına kayıtlarını tamamlamak için aşağıdaki bilgiler sırasıyla çıkacaktır. Öğrenciler bu sekmede aşağıdaki adımları takip etmelidir.
  • Ülke: Türkiye (Değiştirilmeyecek Bilgi)
  • Yerel Zaman Dilimi: Sistemden tarafından otomatik olarak belirlenir(Değiştirilmeyecek Bilgi)
  • Güvenlik Sorusu: (Öğrencilerin seçeceği bir soru)
  • Güvenlik sorusu Cevabı: (Seçilen Sorunun Cevabı)
  • User ID: (Kesinlikle Boş Bırakılacak)
  • “Kabul Ediyorum: Hüküm ve Koşullar” kutucuğu işaretlenerek “Devam” sekmesinden giriş tamamlanacaktır.
  1. Bu aşamadan sonra öğrenciler bulundukları sınıf ve kullandıkları seviyeyi göreceklerdir. Seviye adı üzerine tıklayarak karşılarına çıkan uyarıya kabul ediyorum işaretleyerek platform içeriğine ulaşabilirler.
  2. Şifresini 3 defa hatalı giren öğrencinin hesabı kilitlenir. Şifresini unutan öğrenci (Ogu+OkulNumarası) 1 kez yanlış girdikten sonra emrah.kocabuga@oup.com adresine mail atabilir. Ancak hiçbir öğrenci kullanıcı adını değiştirmemelidir.
  3. Bunların dışında meydana gelecek sıkıntılarda öğrenciler, emrah.kocabuga@oup.com mail adresinden Emrah Bey ile iletişime geçebilirler.

REPEAT ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPMASI GEREKENLER

1. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol menüdeki “katıl” linkine tıklayınız ve kurunuza ait aşağıdaki sınıf kodunu giriniz.

2018-BEGINNER : S290288282906

2018-ELEMENTARY : S290288322406

2018-PRE-INTERMEDIATE : S290288373906

1. Kurunuza göre sorumlu olduğunuz kitapları seçip etkinleştiriniz.
  2. Bu adımları gösteren video için tıklayın

LMS-ALIŞTIRMALARI-AÇILIŞ-KAPANIŞ-TARİHLERİ.pdf