2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında Hazırlık Sınıfını Geçemeyen Öğrencilerin Dikkatine

2016-2017 öğretim yılında hazırlık okulunda eğitim görüp (hazırlık okulunda ilk senesi olan öğrenciler), hazırlık okulunu geçemeyen öğrencilerimizin 12-13 Eylül tarihlerinde yapılacak olan muafiyet sınavına girmek için herhangi bir başvuru yapmalarına gerek yoktur. İlk sene hazırlık okuyup kalan öğrencilerin isimleri listelerimizde yer alacaktır.

Hazırlık okulunda 2 sene üst üste kalıp geçemeyen öğrencilerimizin ise aşağıda yer alan formu doldurarak 06 Eylül 2017 tarihine kadar bölüm sekreterliğimize başvurarak veya 237 99 13 numaralı telefona fax göndermek suretiyle sınava giriş başvurularını yapmaları gerekmektedir.

MUAFİYET SINAVINA BAŞVURU DİLEKÇESİ

Duyurular kategorisine gönderildi